Se min video: “Start Din Egen Indsamling”

I forbindelse med mit sidste projekt på Roskilde Universitet sidste forår valgte jeg at udarbejde en video vedrørende Dansk Flygtningehjælps online indsamlinger. Det var en hård men rigtig sjov proces at udvikle storyboard, filme og redigere videoen. Jeg vil gerne sige tusind tak til Jens Engedal fra Dansk Flygtningehjælp for at give sig tid til at svare på spørgsmål, og stå til rådighed med fakta, plakater og lokaler. Jeg vil også gerne takke de fem søde piger, som brugte tid på at diskutere min video i en fokusgruppe. Det var en rigtig god og brugbar erfaring for mig, at få lov til at strukturere og styre sådan en fokusgruppe. Jeg fik en masse god empiri, som jeg kunne bruge i min analyse af målgruppens opfattelse af videoen.
Eksamen gik rigtig godt og jeg fik et 12-tal for min opgave, hvilket var en helt fantastisk følelse efter flere måneders knoklen.
Jeg er utrolig glad for endelig at kunne offentliggøre min video: “Start Din Egen Indsamling” og jeg håber den vil inspirere jer, der ser den:

Start din egen indsamling her.

Categories: Personlige beretninger | Tags: , , , , | Skriv en kommentar

Indlæg navigation

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Skab en gratis hjemmeside eller blog på WordPress.com.