Skøn dag for at fejre – 3 skønne år

Tillykke til Ringe i VandetI anledning af, at jeg den 10. maj har haft min blog Ringe i Vandet i tre år, inviterede jeg nogle venner forbi i søndags for at fejre bloggen. Solen skinnede, så jeg besluttede at rykke arrangementet ned i gården kort inden gæsterne ankom. Magnus og jeg måtte løbe op og ned fra fjerde sal med hjemmebagte kager, vandmelon, flag og champagneglas. Mine veninder kom og vi skulle selvfølgelig rigtig fejre min blog med et glas koldt Asti.

Asti Tegneserie

… og masser af kage. Jeg har nemlig for nyligt lade mig fortælle, at tynde mennesker er lettere at kidnappe, så for at føle sig mere tryg, bør man spise kage. MASSER af kage. Derfor satte vi alle tre kager til livs.

kageMine skønne veninder havde også taget gaver med til bloggen.
Ringe i Vandet modtog flere blogindlæg, boganmeldelser, lovning på likes, blomster og en køkkenhave: “som er en konkret, langsigtet nødhjælp, der giver verdens fattigste mulighed for selv at bekæmpe sult og fattigdom.”

Tusind tak for alle gaverne. Dem er jeg og Ringe i Vandet super glade for.
Har du også lyst til at give Ringe i Vandet en gave i anledning af dens tre års fødselsdag, så se de kreative gaveforslag her.

En anden skøn ting ved denne dag ud over, at solen skinnede, at jeg var sammen med dejlige veninder og havde en lovlig grund til at spise masser af kage var, at jeg havde lov til at ævle løs om min blog. Det ville være dumt af mig ikke at udnytte, at have så mange kloge og kreative mennesker samlet et sted. Derfor besluttede jeg, at vi selvfølgelig skulle brainstorme idéer til, hvordan jeg kan skabe mere traffik til bloggen. Der kom en masse gode foreslag på bordet, som jeg glæder mig til at forfølge.

Tusind tak for en fantastisk dejlig dag ❤

Categories: Personlige beretninger | Tags: , , , , , | 1 kommentar

Indlæg navigation

One thought on “Skøn dag for at fejre – 3 skønne år

  1. Anonym

    Sikke en flot side 🌹🌷hvor ser det bare super hyggeligt ud. Hvor er det godt gået. 🌟✨3 år ✨🌟Kæmpe tillykke. 🇩🇰🇩🇰🇩🇰

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Skab en gratis hjemmeside eller blog på WordPress.com.