Ringe i Vandet er nået helt til Lemvig

I går modtog jeg en dejlig mail fra Kathrine gennem min blog, som jeg bare må dele med jer.

Brev fra Kathrine

Som I nok kan forstå, blev jeg rigtig glad for Kathrines henvendelse. Det er mega fedt at få af vide, at folk i Lemvig kendte til min blog. Det er virkelig henvendelser som denne, der holder mig til tasterne. Herudover er det bare så skønt at høre om børn, der gerne vil hjælpe andre. Jeg kan godt forstå, at Kathrine er super stolt af sin datter.

Det var også dejligt at hjælpe Kathrine og Sofie med, hvordan de bedst muligt kunne bruge Sofies indsamlede penge. Jeg forslog Kathrine at bruge pengene på en velgørende gave i stil med giv-en-ged-konceptet.
Jeg har før fortalt om de mange muligheder man har får at købe velgørende gaver hos bl.a. Folkekirkens Nødhjælp, Red Barnet, Sex og Samfund og UNICEF.

Det gode ved disse gaver er, at der er masser af gode gaver at vælge mellem i alle prisklasser. Herudover er der en fin beskrivelse af, hvad ens penge helt konkret kommer til at gå til og man har mulighed for at printe eller få tilsendt et gavebevis på den gave, som man har doneret. Dette ser jeg som en stor fordel, i sær når det gælder en 7-årig pige som Sofie. At hjælpe folk med ringere kår kan ofte blive lidt diffust, men på denne måde modtager Sofie et fysisk bevis på hendes gode gerning.

Så i dag modtog jeg endnu en mail fra Kathrine, som takkede for mit hurtige svar og skrev, at nu havde Sofie valgt hvad pengene skulle gå til. Hun linkede til et Facebookopslag, som hun havde skrevet på Folkekirken Nødhjælps væg:
Kathrine takker

Tak til Kathrine og Sofie for at give mig indblik i Sofies indsamling, og for at lade mig dele det fine initiativ her på bloggen. Jeg er sikker på, at der nok skal komme en hel masse kyllinger ud af Sofies donation.

Categories: Personlige beretninger, Uncategorized | Tags: , , , , , , , | Skriv en kommentar

Indlæg navigation

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Skab en gratis hjemmeside eller blog på WordPress.com.